Opbouwen steigers blok 1

Na een aantal rustige zomerweken starten wij de werkzaamheden in de Savorin Lohmanweg deze week weer langzaam op. Zoals wij in NieuwsBrief 7 lieten weten starten wij deze week met het opbouwen van de steigers bij blok 1 (nr. 4A t/m 18D). Het opbouwen van de steigers duurt 2 tot 3 weken. Meer informatie over het opbouwen van de steigers vindt u op pagina 19 van Uw Bewonersmap.

Wat vragen wij van u?
Woont u in blok 1? Dan vragen wij u om de buitenmuur van uw woning vrij te maken, voordat wij starten met het opbouwen van de steigers. Heeft u voorwerpen die buiten de gevel komen (zoals plantenbak, waslijn of schotel)? Haal deze dan weg of hang ze aan de binnenzijde zodat wij de steigers kunnen opbouwen. Het opbouwen van de steigers zorgt voor geluidsoverlast. Wij vragen u hiermee rekening te houden. 

Einde BouwVakantie
Komende vrijdag is de laatste dag van de BouwVakantie. Vanaf volgende week (23 augustus) is uitvoerder Marco weer aanwezig en gaan wij verder met het uitvoeren van de werkzaamheden. Heeft u voor die tijd al vragen? Neem dan gerust contact met ons op!