Vervangen badkamer, keuken en/of toilet

Vervangen badkamer, keuken en/ of toilet

Eerder lieten wij u per brief weten of u recht heeft op een nieuwe badkamer, keuken en/of toilet. Hieronder vindt u meer informatie over deze werkzaamheden.

 Hoelang duren de werkzaamheden?
Wordt uw badkamer niet vervangen, maar vervangen wij wel uw keuken en/of toilet? De werkzaamheden duren ongeveer 1 week.

Wordt uw badkamer (en eventueel ook uw keuken en/of toilet) vervangen? De werkzaamheden duren ongeveer 2 weken.

Wat wordt er in elke ruimte aan werkzaamheden gedaan?
Badkamer: De kozijnen en deur worden vernieuwd. Daarnaast worden de wand- en vloertegels vervangen en krijgt u een nieuwe wastafel. Er wordt géén douchebak of douchescherm geplaatst.
Keuken: Wij vervangen de wandtegels op de muur die grenzen aan het aanrechtblok. Daarnaast krijgt u nieuwe keukenkastjes, handgreepjes, aanrechtblad en een nieuwe kraan. 
Let op: heeft u nu ook op een andere muur tegels? Wij halen deze tegels weg en stucen de muur. Wilt u deze tegels behouden? Geef dit dan aan tijden het UitvoerdersGesprek.
Toilet: Wij vervangen de wand-en vloertegels en vervangen de toiletpot.

Welke keuzes kan ik maken voor mijn nieuwe badkamer, keuken en/of toilet?
Wanneer u recht heeft op een nieuwe badkamer, keuken en/of toilet kunt u straks een aantal keuzes maken. U kiest bijvoorbeeld de kleuren van de tegels voor uw badkamer of een aanrechtblad voor uw keuken.

Tijdens het UitvoerdersGesprek (zie pagina 37 van Uw BewonersMap) laten wij u voorbeelden van de verschillende keuzes zien en geeft u uw keuzes door. Op de keuzeformulieren hieronder kunt u alvast kijken welke keuzes u kunt maken. Kiest u voor een van de een betaalde opties? Dan vragen wij u het bedrag dat op het keuzeformulier vermeldt staat meteen af te rekenen.

Keuzeformulier keuken

Keuzeformulier badkamer en toilet

Wilt u uw badkamer, keuken en/of toilet liever niet laten vervangen?
Geen probleem. Het vervangen van uw badkamer, keuken en/of toilet is niet verplicht.  Wij vragen u om  vóór 16 april 2021 door als u uw huidige badkamer, keuken en/of toilet niet wilt laten vervangen. 

LogeerWoning
In verband met de coronamaatregelen vragen wij u om tijdens de werkzaamheden in uw badkamer, keuken en/of toilet tijdelijk in een LogeerWoning te verblijven. Dit is voor zowel uw veiligheid als die van onze medewerkers. De LogeerWoningen zijn in de buurt van de Savornin Lohmanweg en ingericht door Woonkracht10. Alle woningen hebben internet. Tijdens het UitvoerdersGesprek vertellen wij u meer over de LogeerWoning.

Wilt u weten hoe de LogeerWoning eruit ziet?
Klik op de volgende link om al alvast een beeld te krijgen van hoe de LogeerWoning er straks uitziet. Sfeerimpressie LogeerWoning

Wordt uw badkamer, keuken en/of toilet niet vervangen, maar wilt u wel gebruik maken van een Rust- of LogeerWoning?

Laat het ons weten. Wij bespreken graag wat de mogelijkheden zijn. Meer informatie hierover vindt u op pagina 37 van Uw BewonersMap.